Setări dispozitiv

EDITAREA DISPOZITIVELOR DVS

Puteți edita numele dispozitivului și camera dispozitivului prin clic pe butonul de editare afișat pe dispozitiv, după ce l-ați adăugat. Următorul ecran vă permite să editați numele, să atribuiți o cameră nouă și să schimbați camera dispozitivului.

ȘTERGEREA DISPOZITIVELOR DVS

Puteți șterge un dispozitiv prin clic pe butonul cu 3 puncte care apare în timp ce utilizați un dispozitiv. Aici, la sfârșitul listei, puteți apăsa butonul „Ștergeți dispozitivul”, care vă va oferi mesajul dacă doriți doar „Ștergeți dispozitivul” sau „Ștergeți dispozitivul și ștergeți datele”. Opțiunea de ștergere a dispozitivului șterge dispozitivul, dar setările specifice dispozitivului sunt încă intacte, care sunt disponibile pentru utilizare atunci când dispozitivul este adăugat din nou. Cu opțiunea „Ștergeți dispozitivul și ștergeți datele”, datele din cloud ale dispozitivului sunt, de asemenea, șterse. După ștergere, dispozitivul va fi resetat și va fi în modul de asociere și poate fi adăugat din nou.